POČETAK O NAMA NOVOSTI
GALERIJA
LOKACIJA KONTAKT

31. 12. 2018. - DOČEK NOVE GODINE U POTRTOM KOTAČU

Pozivamo Vas na DOČEK NOVE GODINE u Potrti kotač !

 

DOČEK NOVE GODINE organiziramo u ponedjeljak 31.12. s početkom u 19 sati. Cijena novogodišnjeg menija je 280,00 kn. U ponoć vas čeka vatromet te gratis šampanjac, a do ranih jutarnjih sati zabavljat će vas duo Nostalgija.

 

Dođite i ugodno se provedite!

 

Rezervacije na broj telefona : 00 385 40 868 318.

 

Novogodišnji meni:

 

pileći parfe

-------- o --------

goveđa juha

-------- o --------

puretina u lisnatom tijestu

novogodišnja svinjetina

krumpirove pole

kaša

složena salata

-------- o --------

tiramisu

-------- o --------

šampanjac

-------- o --------

sarma

pire krumpir

 

CIJENA: 280,00 kn

11. 11. 2015. - JAVNO PRIZNANJE

Odbor za dodjelu javnih priznanja Općine Sveti Martin na Muri utvrdio je prijedlog ovogodišnjih dobitnika javnih priznanja Općine za 2015. godinu. Javno priznanje za promicanje turizma ove godine dobio je i restoran “Potrti kotač”.

04. 04. 2015. - OTVORENJE POTRTOG KOTAČA

"Poznati restoran Potrti kotač u Jurovčaku sinoć navečer ponovno je otvorio vrata gostima nakon što je šest mjeseci bio zatvoren zbog požara koji je zahvatio kuhinju i dio restorana. "

 

Poslije dugog vremena ipak smo uspjeli otvoriti vrata Potrtog kotača, što je jako važno za cijelu obitelj koja vodi restoran i naše djelatnika - istaknuo je domaćin Valent Končić povodom otvorenja kleti i restorana Potrti kotač.

 

U novouređenom ambijentu gosti su uživali u već poznatim gastronomskim specijalitetima i poslasticama kuće. Program otvorenja vodila je neizostavna Eržika koja je svojim humorističnim dosjetkama zabavljala goste, a cijelu atmosferu podignuli su tamburaški sastav Zrin i duo Nostalgija.

Renoviranjem restorana proširen je gornji dio restorana te broj sjedećih mjesta.  Umjesto dosadašnjih 140 sjedećih mjesta, domaćini restorana  nakon preuređenja mogu ugostiti  dvjestotinjak gostiju.

Jurovčak 79, 40313 Sveti Martin na Muri, Hrvatska

Copyright 2018. Potrti kotač