Potrti kotač u novom izdanju

Poznati restoran Potrti kotač u Jurovčaku 04. 04. 2015. ponovno je otvorio vrata gostima nakon što je šest mjeseci bio zatvoren zbog požara koji je zahvatio kuhinju i dio restorana. 

“Poslije dugog vremena ipak smo uspjeli otvoriti vrata Potrtog kotača, što je jako važno za cijelu obitelj i naše djelatnike” – istaknuo je domaćin Valent Končić povodom otvorenja kleti i restorana Potrti kotač.

U novouređenom ambijentu gosti su uživali u već poznatim gastronomskim specijalitetima i poslasticama kuće. Program otvorenja vodila je neizostavna Eržika koja je svojim humorističnim dosjetkama zabavljala goste, a cijelu atmosferu podignuli su tamburaški sastav Zrin i duo Nostalgija. 

Renoviranjem restorana proširen je gornji dio restorana te broj sjedećih mjesta. Umjesto dosadašnjih 140 sjedećih mjesta, domaćini restorana nakon preuređenja mogu ugostiti dvjestotinjak gostiju.

Javno priznanje

Odbor za dodjelu javnih priznanja Općine Sveti Martin na Muri utvrdio je prijedlog ovogodišnjih dobitnika javnih priznanja Općine za 2015. godinu. Javno priznanje za promicanje turizma ove godine dobio je i restoran “Potrti kotač”.